Volwassenen Bokstraining

Volwassenen Bokstraining


Bokstraining in Assen? Kom dan naar Boxing4All en leef je uit tijdens onze trainingen! Bokstraining maakt je lichaam sterker, verbetert je coördinatie en zorgt voor een hogere vetverbranding. Het is de ideale workout voor kracht, cardio én ontspanning. Heerlijk om aan het eind van de dag even alle spanning van je af te boksen. Maar ook perfect voor in de ochtend: zo begin je ontspannen en vol energie aan je dag.

Voordelen van bokstraining

  • Perfect voor verbeteren van je conditie
  • Sneller afvallen en vet verbranden door hoge trainingsintensiteit
  • Op een gezonde manier ontstressen: lekker afreageren op de bokszak
  • Werken aan je bokstechniek
  • Betere coördinatie
  • Fysiek sterker worden: opbouw van meer spiermassa
  • Geschikt voor iedereen: van jong tot oud, voor mannen en vrouwen

Bokstraining: gezond voor lichaam én geest

Bij sporten denken de meeste mensen als eerste aan de gezondheidsvoordelen voor je lichaam. Maar je geest heeft er ook heel veel baat bij. En dat geldt zeker voor de bokstraining!

Dagelijks krijg je een hoop prikkels te verwerken. Op je werk, maar ook daarbuiten. Denk alleen maar aan de intensiteit van de huidige informatiemaatschappij. Je word heel de dag door gebombardeerd met berichtjes en nieuws op je telefoon, computer en social media. Er zijn zoveel dingen die je aandacht vragen.

Het is niet voor niets dat stress en burn-outs steeds vaker gehoorde klachten zijn. Sporten is de ideale manier om die stress te lijf te gaan. Je houdt jezelf fit en tijdens het sporten maakt je lichaam allerlei stofjes aan die de stress in je lichaam verminderen, zoals endorfine, adrenaline, dopamine en serotonine.

De bokszaktraining (onderdeel van de training) werkt hiervoor extra goed, omdat je letterlijk alle stress en spanning even van je af kunt slaan. Er is geen betere manier om je stress te lijf te gaan dan je even helemaal af te reageren op een bokszak! Tijdens onze bokstrainingen zoeken wij altijd de combinatie op van techniek, conditie, spelboksen, sparring, bokszaktraining en sluiten de lessen regelmatig af met Boxingyoga & Strength.